שושנים מתפוחי אדמה

תוספת מיוחדת ונאה להגשה לצד המנה הבשרית בערב חג. במקום להכין תוספת פירה או סתם תופחי אדמה השושנים האלה בהחלט יכולים לתת צורה נאה להגשה. ההכנה קלה מאוד, והתוצאה מרשימה!!

מרכיבים:

אופן ההכנה:

    • מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה. מוסיפים את התבלינים והביצים ומערבבים הכל יחד. טועמים ומשפרים תיבול..

    • מרפדים תבנית של תנור בנייר אפייה. מעבירים את מחית תפוחי האדמה לשקית זילוף עם צנתר בעל פיה גדולה בצורת כוכב, ומזליפים שושנים יפות ומעוטרות..
  • אופים בחום בינוני-גבוהה, 200 מעלות, כ-25 דקות, עד להשחמה נאה. מגישים חם..

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה