קינוח מוס תפוחים עם שקדים קלויים

תפוחים יש לנו בנמצא בכל זמן ובכל עונה, קל מאוד להשיגם, כי תמיד נראה אותם שם על המדפים בסופר, בשוק או אצל הירקן, ובתוספת של מספר מרכיבים נוספים שקל ופשוט למצא גם כן, או שאפילו כבר יש לכם מהם בבית, תוכלו להכין את הקינוח המדהים הזה.
זהו קינוח אישי שמגישים לכל סועד או אורח, אחד הקינוחים המפנקים והטעימים ומתאים להגיש בכל זמן ובכל אירוע

מרכיבים:

אופן ההכנה:

שמים בקערת מערבל את הגלידה, רסק התפוחים והתמצית, ומערבלים כדקה לקבלת קציפה אחידה.

יוצקים לגביעי זכוכית, זורים מעל את השקדים הקלויים ויוצקים מעל כל מנה חצי כפית דבש.

שומרים במקרר עד להגשה. ניתן גם להקפיא ולהוציא כחצי שעה לפני ההגשה.

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה