שומשומיות

עוגיות שומשום – שומשומיות, כך או כך זהו שמן וכך אנו מכירים אותן, עוד עוגיות מהמטבח המרוקאי, עשויות מכמות מכובדת של שומשום, הרי זהו שמן כבר אמרנו. הן טעימות מאוד, ולכל אוהבי השומשום ממליצה בחום לגשת ולהכין אותן, לצד כוס תה חם, מה יותר שווה מזה?

למי ששואל, מתקבלת כמות מכובדת של עוגיות, כך שאין מה לדאוג, אז תכינו מוצרים וצאו למלאכת הכנתם.

מרכיבים:

אופן ההכנה:

שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים הכל עד לקבלת בצק במרקם אחיד. מניחים בצד למשך 20 דקות.

צרים כדורים קטנים (בעזרת כפית, ממלאים רק חצי כפית לכל כדור), מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, אין צורך לשטח הם משתטחים לבד במהלך האפייה.

אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150 מעלות ואופים במשך כ-20 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.

 

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה