עוגיות עבאדי מלוחות ללא גלוטן

הפעם אני מביאה לכן פה מתכון מוצלח לעוגיות המוכרות והאהובות של עבאדי והן גם ללא גלוטן, מתאים מאוד לרגישים לגלוטן. הן טעימות, פריכות, ולא תאמינו שהם ללא קמחים למינהם, והטעם ממש דומה למקור!

המתכון קל ופשוט, 10 דקות הכנה, 20 דקות בתנור ויש לכם עוגיות מוכנות וטעימות. הייתי ממליצה גם להכפיל כמויות, כי בטוח שהילדודס יאהבו אותם מאוד! אז אם תרצו שישאר גם משו בשבילכם, אז כדאי ומומלץ להכין מהם יותר;)

מרכיבים:

אופן ההכנה:

בתוך קערה שמים יחד את כל המרכיבים, מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

לוקחים בכל פעם מעט מאוד מהעיסה ויוצרים גלילות, סוגרים כל גלילה לטבעת ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

מפזרים מעט מעל כל עוגייה עוד קצת שומשום ומכניסים לתנור לאפייה של 20 דקות בערך.

מתקבלים מהכמות הזו כ-50 יחידות בערך.

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה