מילקי תוצרת בית

מתכון משגע שגם הילדים יוכלו להצטרף בהכנתו, ולא תאמינו כמה שהמתכון הזה קרוב בטעמו לטעם המילקי המקורי.
אין פה הרבה הכנות מוקדמות, פשוט תקראו לילדים, תניחו בפניכם את המצרכים הדרושים להכנת המתכון ויאללה תתחילו! מבטיחה לכם שגם אתם הגדולים תאהבו את המילקי הזה.
מרכיבים:
לפודינג שוקולד:
- 2 כוסות חלב
- 1/3 כוס סוכר
- כף חמאה
- 2 כפות קורנפלור
- 1/4 כוס מים
- 1 חפיסת שוקולד מריר קצוץ
לקצפת:
- מיכל שמנת מתוקה
- 1 פודינג וניל
- 3/4 כוס חלב
לקישוט:
- מעט שוקולד מריר מגורר
אופן ההכנה:
בסיר בינוני שמים חלב, סוכר וחמאה ומחממים עד לסף רתיחה.
בקערית נפרדת קטנה מערבבים קורנפלור ומים לתערובת אחידה.
כשתערובת החלב רותחת מוסיפים את תערובת הקורנפלור פנימה תוך כדי ערבוב תמידי במטרפה.
מנמיכים את גובה הלהבה לבינוני וממשיכים לטרוף את התערובת עד שמתקבל פודינג סמיך.
מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ וממשיכים לערבב עד שהוא נמס והתערובת אחידה.
יוצקים את הפודינג לכוסות אישיות וממלאים עד 2/3 מגובהן.
מצננים את כוסות הפודינג מכוסות במקרר עד שהן קרות לחלוטין.
קצפת: בקערת מיקסר מקציפים את כל מרכיבי הקצפת לקבלת קצפת יציבה מאוד.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים על גבי הפודינג.
מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים.
אופציה נוספת להגשה, ניתן להוסיף עדשי שוקולד, הילדים מאוד אוהבים את זה ונהנים מזה וכמובן שזה גם מוסיף קצת צבע.
באהבה ובהנאה גדולה ממני לילך


אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב
Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp