אבקת מרק עוף בהכנה ביתית

כולנו כבר יודעים ומודעים בכך שאבקת מרק העוף שמוכרים לנו בסופרים ובכל המרכולים למיניהם איננה בריאה והיא אחת המוצרים המתועשים שיש כיום. אז לכל מי שמעוניין קצת לשנות באורח חייו ולהכניס לביתו ולחייו וחיי משפחתו קצת בריאות מוזמן להציץ במתכון הבא שהבאתי לכם כאן להכנת אבקת מרק עוף ביתית. את המתכון קיבלתי מאחת החברות הבריאות שלי שממנה למדתי לא מעט בעינייני מאכלים בריאים. בואו להכין משהו טוב, זה רצוי וכדאי, אצלי זה כבר תמיד נמצא על המדף בארון במטבח שלי:)
ההכנה היא מאוד פשוטה, צריך לרכוש מספר תבלינים ואבקות שניתן לרכוש בכל חנויות התבלינים למינהם ובשווקים, לערבב הכל יחד ותקבלו אבקה בריאה למרקים ולתבשילים שלכם.
בהצלחה!!
המרכיבים:
- 4 כפות כורכום
- 4 כפות חוואז' למרק
- 4 כפות אבקת בצל
- 2 כפות אבקת שום
- 3 כפות מלח
- 2 כפות פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל התבלינים מעבירים לצנצנת עם מכסה ושומרים במקום יבש, מוצל וקריר.
אני שמה בכל פעם 2 כפות מהאבקה הזו במרק או בכל תבשיל אחר ויוצא טעים סוף וגם בריא.
למי שלא מוצאת אבקת בצל ניתן לטחון בצל מיובש.
אבקת שום ואבקת בצל ניתן לרכוש בחנות תבלינים.
בהצלחה ולבריאות!!!☺