עוגת שכבות שוקולד קפה

שילוב השכבות והטעמים של השוקולד עם הקפה הוא שילוב מנצח חייבים להודות! אז הבאתי לכם כאן מתכון סופר קליל להכנה, טעים ובריא, כמובן ללא סוכר וגם ללא גלוטן. גשו להכין לצד כוס קפה חם או קר, בהתאם לעונה, וזה פשוט פינוק מושלם!
לבסיס העוגה:
- 8 כפות קמח שקדים
- 2 כפות קמח קוקוס
- 4 כפות ממתיק ארתריטול
- 1 ביצה
- כף תמצית וניל
- חצי שקית אבקת אפייה
- 3 כפות חלב שקדים
לשכבת הקפה:
- כף קמח שקדים
- כף קמח קוקוס
- 4 כפות ממתיק ארתריטול
- כף מלאה שמן קוקוס רך
- 3 ביצים
- קורט מלח
- כף תמצית וניל
- 4 כפות נס קפה
- 1 מנה של אספרסו
לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר ללא תוספת סוכר
- 4 כפות קרם קוקוס מלאות
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מכניסים לקערה את כל מרכיבי הבצק, לשים ומשטחים על תבנית.
מערבבים את כל חומרי מלית הקפה בקערה נפרדת.
שופכים את מלית הקפה על שכבת הבצק ומכניסים לתנור ל 25 דקות בדיוק!
מוציאים את העוגה ונותנים לה להצטנן, בינתיים ממיסים שוקולד וקרם קוקוס ומערבבים.
שופכים את השוקולד על גבי העוגה הקרה.
מעבירים למקרר להתייצבות לשעתיים.
חותכים ומגישים! בתאבון!!

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב
Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp