רוטב צ'ילי ביתי

רוטב צ’ילי בהכנה ביתית – מתכון קל ופשוט להכנת רוטב צ’ילי בבית, ללא החומרים המשמרים ששמים לנו במוצר הקנוי, וכמובן שהרוטב הוא ללא תוספת סוכר, הכי בריא והכי ביתי שיש!! איזה כיף שיש את האפשרות להכין כל מה שרוצים בבית, כך אנחנו באמת בטוחים שאנו אוכלים מוצרים בריאים ולא תעשייתיים. שמרו את המתכון לשעת הצורך.

 

מרכיבים:

אופן ההכנה:

מחממים בסיר קטן את כל המרכיבים מלבד הקורנפלור ו-3 כפות המים. מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש, מבשלים 2 דקות תוך כדי ערבוב שלא יישרף מלמטה.

מערבבים בקערה את הקורנפלור עם 3 כפות המים ושופכים לסיר לשאר המרכיבים שהרתחנו, מערבבים כל הזמן עד שהנוזל שהיה בתוך הסיר הופך למרקם סמיך כמו הרוטב צ’ילי המוכר לנו (כל התהליך הזה לוקח כ-2 דקות).

מצננים ושומרים בצנצנת אטומה במקרר.

הרוטב נוטה להסמיך עוד יותר בקירור, אם רוצים “לפתוח” אותו שוב, יש לחמם אותו לפני ההגשה. 

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה