פאי פירות קייצי

פאי פירות טעים, עסיסי ומרענן, מתאים מאוד לעונות החמות ולקיץ בפרט. בקיץ יש לנו מבחר עצום של פירות, ובכלל פירות הקיץ טעימים יותר, יפים יותר, וססגוניים יותר – כך לפחות דעתי. עם פירות הקיץ יש לנו יותר אפשרויות של שילוב צבעים מענייינים, וזה היפה בפאי הזה.
אני מביאה בפניכם מתכון נוסף בגרסה הבריאה שלי, המתכון נטול גלוטן ונטול סוכר, את הבצק עשיתי מקמח שקדים, זהו הבצק פריך שקדים שלי המוכר. במתכון השתמשתי עם פודינג וניל ללא תוספת סוכר של חברת טוסו, נכון שהוא קצת יקר אבל אני מאוד אוהבת אותו, כיוון שרמת המתיקות שבו די גבוהה ואם משתמשים בו אין צורך להוסיף ממתיק לקרם, הפודינג של טוסו גם מייצב הכי טוב את הקצפות/הקרמים שעשויות מגבינה, יש פודינג נוסף שלפעמים אני משתמשת בו והוא של חברת Kahan’s, הוא חצי במחיר מהפודינג טוסו, הוא גם די טוב אבל פחות מתוק ואם אתם רוצים להשתמש בו תוסיפו כ-3 כפות ממתיק (סוויטאנגו/ארתריטול) לקרם/קצפת שלכם.
לבצק שקדים פריך:
- 2 כוסות קמח שקדים
- 4 כפות סוויטאנגו/ארתריטול
- כפית אבקת אפייה
- 1 ביצה M
- כפית תמצית וניל
לקרם גבינה קצפתי:
- 250 גרם גבינה שמנת 5%
- 1 אינסטנד פודינג וניל ללא סוכר
- 1 כוס חלב
לפירות:
- פירות שונים לפי בחירה
אופן ההכנה:
