עוגת שכבות שוקולד חלבה

עוגת שכבות שוקולד חלבה, העוגה ללא סוכר, הבסיס של העוגה עשוי מקמח כוסמין 80%. 

זו עוגה שאתם פשוט הולכים להתמכר אליה, קלה להכנה, טעימה וחגיגית, מתאימה לכל הגשה, אירוח וחג.

לבסיס העוגה:

לשכבת השוקולד:

לציפוי החלבה:

אופן ההכנה:

לשכבת הבסיס- מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית אלומיניום בינונית, משטיחים יפה על כל התבנית באופן שווה.

לשכבת השוקולד- להמיס יחד שוקולד שמן קוקוס/קנולה ונס קפה לקרם אחיד, לצנן מעט.
להוסיף 6 חלמונים לקרם השוקולד ולערבב היטב עד שכל החלמונים נטמעים היטב בשוקולד.
להקציף את 6 החלבונים עם הממתיק, מערבבים את החלבונים עם השוקולד בעדינות ויוצקים מעל בסיס הבצק, אופים בתנור כ-1/2 שעה על חום בינוני 170 מעלות.

לציפוי החלבה- להמיס על האש את כל המרכיבים לציפוי ולצנן, ליצוק את הציפוי מעל העוגה האפויה
להכניס למקרר לשעתיים לפחות שהציפוי יתקשה, להוציא ולחתוך לקוביות יפות.

להגיש במגש יפה, נאה וחגיגי לאירוח ולכל חג ועונה בשנה.

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה