עוגת שוקולד צ'יפס

עוגה בחושה וספוגית כמו כל העוגות הבחושות המוכרות לכולנו, אך הפעם אני מביאה אותה כאן בגרסה הבריאה לכל חברותיי הבריאות:) היא ללא סוכר וגם ללא גלוטן, אין בה את הקמחים הרגילים שאתם מכירים! אז ממה באמת היא עשויה?? התחליף סוכר שלי הוא הארטריתול או הסוויטאנגו, למי שכבר מכיר אותי ויודע שרק בזה אני משתמשת בכדי להמתיק את העוגות שלי, ובמקום קמח מכל סוג שהו אני משתמשת בקמח שקדים וקמח קוקוס, בכמות סבירה וקטנה שיתאים גם לכל מי שרוצה לשמור על המשקל והגזרה היפה שלו. אז בואו קבלו את המתכון המושלם הזה, לעוגה שיזללו ויאהבו גם הילדים:)

המרכיבים:
- 6 כפות קמח שקדים
- 2 כפות קמח קוקוס
- 2 כפות שבבי קוקוס
- שורה אחת של שוקולד אגו ללא תוספת סוכר מגורר
- 2 ביצים
- 3 כפות סוויטאנגו/ארטריתול
- כף שמן קוקוס מומס
- כפית תמצית וניל
- 1/2 יוגורט/רבע כוס מים/חלב שקדים/חלב סויה
- כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
שמים יחד את כל המרכיבים בקערה ומערבבים לקבלת עיסה אחידה, מעבירם לתבנית אינגלישקייק ולתנור, לאפות בחום בינוני 180 מעלות, במשך כ-30-35 דק׳
פשוט וקל:)
תהנו



אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב
Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp