עוגת גבינה קרה עם כדורי שוקולד

עוגת גבינה קרה עם הפתעה קטנה בתוכה – כדורי שוקולד, אין ספק שהילדים יאהבו אותה, ובעצם מי לא?

וכמשקיעים קצת, ובעוגה הזו זה לא דורש כל-כך הרבה זמן השקעה, ומקשטים יפה עם הכדורים, מקבלים עוגה מרשימה ויפה שתשאיר את כולם עם פה פעור

מתכון לעוגת גבינה עם כדורי שוקולד ללא תוספת סוכר וללא גלוטן, מתאימה בהחלט למי שסוכרתי ולכל הרגישים לגלוטן וגם למי שמאוד חשוב לו לשמור על הגיזרה או על הבריאות, אז הנה מתכון סופר קליל להכנה והכי חשוב בריא וגם טעים

וממש לפני שמתחילים, המלצה קטנה, רצוי להכין את כדורי השוקולד יום לפני הכנת ההעוגה, כך שהכדורים יעמדו לפניכם ויהיו זמינים לכם מידית עם הכנת העוגה והקישוט שלה. למתכון לכדורי שוקולד קוואקר לחצו כאן 

לעוגת הבסיס:

מילוי גבינה:

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס: בעזרת מטרפה טורפים ביצים עם סוויטאנגו/ארתריטול.

מוסיפים יוגורט ותמצית וניל ומערבבים.

מוסיפים את המרכיבים היבשים ומערבבים עד איחוד כל המרכיבים.

יוצקים לתבנית סיליקון עגולה (אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם חור באמצע) או בתבנית עגולה קפיצית משומנת או רינג עגול, כאשר אני משתמשת ברינג אני חותכת נייר כסף, ריבוע ועוטפת את הרינג כלפי חוץ ומהדקת היטב לדפנות החיצוניות של הרינג, זה נותן לי בסיס טוב לרינג שלא ייזל לי המילוי, ובנוסף אני גוזרת נייר אפייה בצורה עגולה של הרינג ומניחה בפנים, זה עוזר לי לשלוף את העוגה בקלות החוצה כאשר היא מוכנה.

אופים במשך 30-35 דק׳ עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

בשלב הזה יש להכין *כדורי שוקולד ולהוסיף אותם מעל בסיס העוגה קרוב לדפנות מסביב, ולהשאיר חצי מכמות הכדורים לקישוט חיצוני. רצוי להכין כמות מספקת של כדורים.

הכנת מילוי הגבינה: בקערת מיקסר שמים לפי הסדר, גבינה, אינסטנט פודינג ושמנת, מקציפים הכל יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

משרים את כף הג’לטין ברבע כוס מים למשך 10 דקות.

לאחר 10 דקות מכניסים את הג’לטין למיקרו להמסה למשך 15 שניות.

מערבבים ומוסיפים לקרם בזרם דק תוך כדי הקצפה.

יוצקים את המילוי מעל שכבת הבסיס והכדורים.

מכניסים למקפיא למשך שעתיים לפחות.

כאשר מוציאים מהמקפיא, מסירים בזהירות את התבנית מהעוגה בעודה קפואה. אם השתמשתם בתבנית קפיצית או ברינג, יש לטבול סכין בספל מים רותחים ולהעבירה בין דפנות העוגה לעוגה עצמה, חשוב לטבול את הסכין בספל עם המים הרותחים ולחזור על הפעולה מספר פעמים ולהתקדם לאט לאט עם ההפרדה של העוגה מדפנות התבנית.

כשהעוגה עומדת יפה ממולכם בחוץ תנו לה להפשיר מעט, כך שתוכלו להוסיף לה כדורים מבחוץ ולקשט יפה איך שאתם אוהבים.

המון המון הצלחה ממני באהבה תמיד לילך😊

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. טל

    פשוט מדהים

כתיבת תגובה