עוגת ביסקוויטים ללא סוכר

קיבלתי את המתכון לעוגה המעלפת הזו פעם מחברה. זו אחת העוגות!! וכשהילדים מבקשים עוגת ביסקוויטים זו העוגה שאני מכינה להם בלי לחשוב הרבה, כשתכינו תבינו על מה אני מדברת, כבר לא תכינו שום עוגת ביסקוויטים אחרת, היא קלה מאוד להכנה וזה פרט חשוב, תודו.. וכמובן שטעמה הוא טעם גן עדן, כפשוטו!! וגם כשתחפשו מתכון לעוגה מהירת הכנה, אל תשכחו – זאת העוגה, גם עבור אורחים לא צפויים שבדרך… אז כדאי ורצוי לשמור את המתכון לבא עת..

מרכיבים:

למילוי:

לעיטור:

אופן ההכנה:

טובלים ביסקוויטים בקערה קטנה עם חלב ומסדרים בתבנית מלבנית שכבת ביסקוויטים אחת.

מקציפים קרם קוקוס עם הפודינג והגבינה, מורחים חצי מכמות הקצפת על שכבת הביסקוויטים.

ושוב חוזרים על אותה הפעולה עם הביסקוויטים ומניחים מעל הקצפת שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, ומעל מורחים את החצי הנותר של הקצפת בשכבה אחידה.

בעזרת פומפייה מגרדים שוקולד חלב, באופן אחיד ושווה מעל כל העוגה.

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה