עוגת ביסקוויטים ללא סוכר

קיבלתי את המתכון לעוגה המעלפת הזו פעם מחברה. זו אחת העוגות!! וכשהילדים מבקשים עוגת ביסקוויטים זו העוגה שאני מכינה להם בלי לחשוב הרבה, כשתכינו תבינו על מה אני מדברת, כבר לא תכינו שום עוגת ביסקוויטים אחרת, היא קלה מאוד להכנה וזה פרט חשוב, תודו.. וכמובן שטעמה הוא טעם גן עדן, כפשוטו!! וגם כשתחפשו מתכון לעוגה מהירת הכנה, אל תשכחו – זאת העוגה, גם עבור אורחים לא צפויים שבדרך… אז כדאי ורצוי לשמור את המתכון לבא עת..
מרכיבים:
- שרוול וחצי ביסקוויטים ללא תוספת סוכר
- כוס חלב
למילוי:
- פחית קרם קוקוס מקוררת
- 1 אינסטנד פודינג וניל ללא סוכר
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
לעיטור:
- חפיסת שוקולד חלב ללא סוכר
אופן ההכנה:
טובלים ביסקוויטים בקערה קטנה עם חלב ומסדרים בתבנית מלבנית שכבת ביסקוויטים אחת.
מקציפים קרם קוקוס עם הפודינג והגבינה, מורחים חצי מכמות הקצפת על שכבת הביסקוויטים.
ושוב חוזרים על אותה הפעולה עם הביסקוויטים ומניחים מעל הקצפת שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, ומעל מורחים את החצי הנותר של הקצפת בשכבה אחידה.
בעזרת פומפייה מגרדים שוקולד חלב, באופן אחיד ושווה מעל כל העוגה.