עוגיות שושנים ללא סוכר

וואיי, אני פשוט מודה פה לפניכם שעוגיות שושנים הן אחת העוגיות האהובות עלי, הן נימוחות ופשוט נמסות בפה כשאוכלים אותן. את המתכון הזה הבת שלי הביאה לי פעם מחוג אפיה שהיתה בו בגיל 10, ואני כמובן שדרגתי אותו למתכון בריא:) תשמעו זה אחד המתכונים!! ואם הייתי זוכרת את שם המדריכה מאותו חוג הייתי פשוט משבחת אותה על המתכון הנפלא הזה כאן, אבל לצערי אני אפילו לא זוכרת מי זו היתה, ואיך היא נראית.. אז אני מקווה מאוד שלבנתיים היא תסלח לי, ואם אי פעם אדע או אשמע מי זו הייתה אוסיף לכם את שמה כאן..
ובכן, באמת מתכון מוצלח, אני אפילו לא מנסה לשנות אותו או להמציא מתכון חדש..
לבצק:
- 5 כוסות קמח כוסמין 80%
- 5 כפות סוויטאנגו/ארתריטול
- שקית אבקת אפייה
- 3 חלבונים
- חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טיבעי
- 200 גרם חמאה
למילוי:
- 3 חלמונים
- 5 כפות סוויטאנגו/ארתריטול
- 1 אינסטנד פודינג וניל טוסו ללא סוכר
אופן ההכנה:
הכנת הבצק: שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים ל-3 עלים.
הכנת המילוי: מקציפים את החלבונים והממתיק לקצף נוקשה ויציב, מוסיפים את אבקת הפודינג ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
מורחים כל עלה בשליש מהמילוי ומגלגלים בזהירות לרולדה, חותכים את הרולדה לפרוסות (כל פרוסה כ-3 ס”מ) ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום בינוני-נמוך, 150 מעלות, עד להזהבה קלה.
היי
איך אפשר להפוך לפרווה?
לפרווה ניתן להשתמש בשמן קוקוס, שימי 4 כפות גדושות של שמן קוקוס וזה יעשה את העבודה יפה במקום החמאה. בהצלחה!!!