חמאת בזיליקום וחמאת עגבניות מיובשות

מתכון קל קל ופשוט להכנת חמאת בזיליקום וחמאת עגבניות מיובשות, מאוד פשוט שתתאהבו ולא תפסיקו להכין אותו..

 בעזרת המתכון הבסיסי שאני מביאה לכם פה בהחלט ניתן להוסיף כל ירק שרוצים ולשדרג את הטעם של החמאה בכל טעם אחר שאוהבים. למשל מי שאוהב שום ושמיר במקום לשים את הבזיליקום או העגבניות המיובשות שיוסיף פשוט שום שמיר, ויש לי עוד שלל של רעיונות, כמו בצל סגול ותבלין סומק ואם תרצו עוד רעיונות תמיד תוכלו לשאול😉 

בינתיים בחרתי לכם שני טעמים שווים ביותר!!

עוד מתכון ששווה להכין💝💝

מרכיבים:

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את כל המרכיבים ומעבדים לתערובת אחידה. כמובן יש לבחור בטעם שרוצים – בזיליקום או עגבניות מיובשות. ניתן להוסיף על פי הדימיון איזה טעם שרוצים למשל: שום ושמיר, במקום בזיליקום או עגבניות מיובשות פשוט שמים צרור שמיר ושום.

אז נכון שזה מתכון קל ופשוט, פשוט מכינים בצ’יק, מורחים אוכלים ונהנים:).

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה