שילוב של פיצוחים מקורמלים וקורנפלקס ללא תוספת סוכר, מתאים מאוד לסעודת ט”ו בשבט, יכול להיות כחטיף טעים או כקינוח, איך שלא תקראו לזה, זה טעים! טעים! טעים! וזהירות זה ממכר!!!
מרכיבים:
3 כוסות קורנפלקס/ברנפלקס
1/2 כוס מייפל טיבעי
3 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות סוויטאנגו/ארתריטול
200 גרם פיצוחים (חמוציות/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/אגוזי מלך/קשיו/פיסטוק/שקד פרוס או גפרור/אגוזי לוז/פירות יבשים וכיוב')
כוסיות קינוח מעוצבות
כפיות קטנות
אופן ההכנה:
ממסים בסיר את המייפל, שמן והממתיק. מוסיפים את כל החומרים היבשים, מערבבים. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומפזרים את התערובת בצורה שווה, אופים 1/4 שעה בחום של 180 מעלות. מקררים ויוצקים לכוסיות. הצעת הגשה נוספת: אפשר להוסיף יוגורט בצורה של שכבות. אפשר לשים את הגרנופלקס בקערה שקופה עמוקה או בכלי עמוק על רגל (כלי של טרייפל) ומסדרים סביב את היוגורט בכמה סוגים ושכבות (אפשר לסדר קומות כמו פרמידה). ושיהיה לבריאות מלילך:)
אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב