חרוסת

מתכון לחרוסת הכנה ביתית קל מאוד להכנה, מצרכים בסיסיים. את החרוסת הזו אנחנו כל-כך אוהבים ולא מוותרים, מכינים בעצמנו ולא קונים, וגם כשאני מוזמנת, המשפחה כבר יודעת ומכירה את החרוסת שלי ובלי התחמקויות אני מחויבת להכין ולהביא:) והאמת שזה הכי טעים להכין בבית ולא לקנות! תנסו בעצמכם!

מצרכים:

אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים וחותכים לרבעים ומניחים בתוך קערת בלנדר, מוסיפים את הבננה ושאר המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה. מאחסנים את החרוסת בכלי סגור במקרר. ניתן להגיש את החרוסת בצלוחית נאה לסידור הקערה או בכלי נאה. .

בהצלחה! ופסח כשר ושמח, לילך:).

אהבתם, אשמח אם תשתפו את המתכון בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג אותי לילך טייב

Share on facebook
פייסבוק
Share on whatsapp
WhatsApp

כתיבת תגובה