קרואסונים במילוי פטריות וגבינות

קרואסונים במילוי פטריות וגבינות מאפה של קרואסונים רכים וטעימים מבצק רך ונעים לעבודה, במילוי פטריות וגבינות. המתכון לא מסובך מידי להכנה, קליל וכייפי. מאפה מיוחד שמתאים לכל חגיגה ואירוע או אפילו…

להמשך קריאה קרואסונים במילוי פטריות וגבינות

אבקת מרק עוף בהכנה ביתית

אבקת מרק עוף בהכנה ביתית כולנו כבר יודעים ומודעים בכך שאבקת מרק העוף שמוכרים לנו בסופרים ובכל המרכולים למיניהם איננה בריאה והיא אחת המוצרים המתועשים שיש כיום. אז לכל מי…

להמשך קריאה אבקת מרק עוף בהכנה ביתית

עוגת שוקולד צ’יפס

עוגת שוקולד צ'יפס עוגה בחושה וספוגית כמו כל העוגות הבחושות המוכרות לכולנו, אך הפעם אני מביאה אותה כאן בגרסה הבריאה לכל חברותיי הבריאות:) היא ללא סוכר וגם ללא גלוטן, אין…

להמשך קריאה עוגת שוקולד צ’יפס

עוגת גבינה כמו של בית מלון

עוגת גבינה כמו של בית מלון מי לא מכיר את עוגת הגבינה המוגשת לנו בכל בוקר בחדר האוכל של בתי המלון? אני עוד זוכרת אותה, את אותה העוגה, מאז ילדותי.…

להמשך קריאה עוגת גבינה כמו של בית מלון

עוגת גבינה ללא ביצים וללא קמח

עוגת גבינה ללא ביצים וללא קמח הייתם מעלים על דעתכם שיש אפשרות להכין עוגת גבינה שהיא ללא ביצים ללא קמח וגם ללא סוכר, טוב לתחליף הסוכר כבר התרגלנו:) גם תחליף…

להמשך קריאה עוגת גבינה ללא ביצים וללא קמח

לביבות אפויות

לביבות אפויות "אימי אפתה לביבה לי, לביבה חמה ומתוקה", כולנו מכירים את שיר הילדות המפורסם הזה, אבל אף אחד אף פעם לא שם לב באמת למשפט בשיר הזה, "אימי אפתה"…

להמשך קריאה לביבות אפויות

סופגניות אפויות ללא גלוטן וללא סוכר

סופגניות אפויות ללא גלוטן וללא סוכר תאמינו או לא אבל זה אפשרי בהחלט!! המתכון הכי בריא שתוכלו לבקש. סופגניות אפויות ללא גלוטן וללא סוכר, במקום הקמח השתמשתי בקמח שקדים ובמעט…

להמשך קריאה סופגניות אפויות ללא גלוטן וללא סוכר

סופגניות בשלל ציפויים ומילויים

סופגניות בשלל ציפויים ומילויים במתכון הזה אני פותחת בפניכם עולם שלם של רעיונות איך לצפות ובמה למלא את הסופגניות שלכם, ממש כמו שתמצאו ברולדין או בקפה ארומה או בכל בית…

להמשך קריאה סופגניות בשלל ציפויים ומילויים

ספינג’

ספינג' העדה והתרבות המרוקאית שאני באה ממנה וגדלתי בתוכה לא משאירים אותי אדישה מלהביא בפניכם את המתכון הבא, המיוחד הזה להכנת ספינג' מרוקאים, איכותיים ואמיתיים.הם רכים, טעימים ויקפיצו את כל…

להמשך קריאה ספינג’